نرخ تورم ماهانه در فروردین 1399، حدود 2.1 درصد بوده که نسبت به اسفند 1398، تقریباً 0.6 واحد درصد افزایش یافته است. افزایش 5.2 درصدی تورم خوراکی و آشامیدنی، بیشترین سهم را در رشد شاخص قیمت مصرف کننده فروردین 1399 داشته است (سهم 1.6 واحد درصدی). در میان اقلام خوراکی نیز افزایش 19 درصدی شاخص قیمت میوه و خشکبار در فروردین 1399 نسبت به اسفند 1398، بیشترین تاثیر را در افزایش شاخص قیمت مصرف کننده طی این بازه زمانی داشته است (سهم 0.76 واحد درصدی).
دریافت فایل کامل گزارش
خواندن صفحه (227)
متوسط زمان لازم برای مطالعه گزارش: 1.9 دقیقه
کلیدواژه: #تورم #تورم فروردین 1399 #شاخص قیمت مصرف کننده #فروغ کریمی امیرکیاسر #معاونت بررسی های اقتصادی
نویسنده: فروغ کریمی امیرکیاسر